GASTRONOMIE
- Gastro prostory – restaurace
- Jídelní a nápojový lístek
- Svatby, oslavy
- Galerie
GASTRONOMIE
Hotel Grand svým hostům nabízí restauraci, kterou možno propojit se salonkem. Restaurace nabízí českou kuchyni z kvalitních surovin. Vybírat můžete z nabídky našeho stálého jídelního lístku a každý den pro Vás připravujeme zvýhodněnou denní nabídku jídel tradiční české kuchyně za příznivé ceny. V době pěkného počasí se nabízí posezení na letní terase.
Otevírací doba:
PO – NE: 11:00 – 22:00 (kuchyně do 21:00)
Pro skupiny se lze individuálně domluvit na jiných časech zavření restaurace i kuchyně

V salónku se podávají snídaně formou švédských stolů. Zároveň je salónek perfektním místem pro vaše oslavy, soukromá jednání či firemní školení.
Tento salonek s barem si můžete pronajmout pro soukromé oslavy, firemní večírky, svatební hostiny, dětské akce a jiné neformální setkání určené pro uzavřenou společnost. Detaily jsou však na vás a vašich představách, stačí nás kontaktovat a my vám připravíme akci na míru. Též se salonek využívá pro hudební večery pro veřejnost.
V letních měsících v určitých termínech pro Vás bude otevřena rozlehlá zahradní restaurace, kde se můžete těšit z kapel různých žánrů. Na zahradní restauraci zajišťujeme grilování a rauty. Zahradní restaurace je zastřešená s kapacitou až 80 osob, je vybavena tanečním parketem a ohništěm. Restaurace je též využívána pro uzavřenou společnost (rodinné oslavy, zahradní párty, svatební párty, dětské oslavy, firemní akce, vinné akce), pro kterou je možné zajistit různé doprovodné akce či živou hudbu.
SNÍDANĚ: Snídaně mají naši hoteloví hosté v ceně ubytování, která se podává formou bufetu od 8:00 do 10:00. V případě nízké obsazenosti si hotel vyhrazuje právo podávat servírované snídaně.
VEČEŘE: Večeře se v rámci polopenze podávají od 18:00 – 20:30 a jsou servírované výběrem ze dvou hlavních různých chodů a možností polévky. Samozřejmostí jsou čerstvé salátové mísy formou bufetu. V případě nízké obsazenosti si hotel vyhrazuje právo podávat servírované saláty.
V případě, že by hoteloví hosté rádi využili možnost oběda, mohou si na restauraci vybrat jak z denní nabídky, tak ze stálého jídelního lístku mimo jejich objednaných služeb.